Igyekszünk az összes újdonságunkat bemutatni, hogy "bevetés" közben is lássátok őket. Bloggereket is segítségül hívunk, ezeket a videókat láthatjátok itt. Készítettél te is sminket és/vagy videót a termékeinkkel? Küldd el nekünk az info@solone.hu-ra és a tied is kikerül!

VIDEÓK

Solone zselés szemöldök tetoválás

Olyan megoldást keresel, amivel formázhatod a szemöldököd, a hiányzó részeket is kitöltheted, ráadásul minden körülmények között hibátlan és tökéletes lesz a szemöldököd?

A Solone Zselés szemöldök tetoválással 1 óra alatt gyönyörű szemöldököd lehet, ami legalább egy hétig tökéletesen megmarad.

Solone Flight of Fancy arcpír duó

Ha akarod, éppen csak egy leheletnyi ártatlanság...
Ha akarod, akkor üde és friss...
Ha pedig azt akarod, hogy ellenállhatatlanul szexi legyen…

azt is könnyen kikeverheted a Solone Flight of Fancy selymes arcpírjával. A két összeillő tónusnak köszönhetően pont azt az intenzitást varázsolhatod az arcodra, amit látni szeretnél.

Solone Vízálló szemceruza

Legyen az nőiesen intenzív, finom, mégis drámain füstös szemfestés, vagy diszkrét kiemelés, az első, amiért nyúlsz, az a szemceruza…

Olyan pigmentált, hogy akár szemhéjtusként is használhatod. Olyan tartós, hogy tökéletes alapja lehet a szemfestésednek, és a sminked egész nap gyönyörű marad. Vízálló és dörzsálló hogy ne kelljen aggódnod az elkenődés miatt.

Solone Princess Rose Garden Pillekönnyű hidratáló alapozó

Láthatatlan, légiesen könnyű fátyolként megvédi a bőröd a nap káros sugaraitól, miközben hidratáló hatóanyagai segítenek megőrizni a bőröd értékes nedvességtartalmát.

A pórusaid is fellélegezhetnek, hiszen nem tömíti el őket, sőt a bőröd faggyútermelését is kordában tartja.

Solone Princess Rose Garden 3 az 1-ben rúzs

Csak tekerj rajta egyet, és kövesd az ajkaid vonalát, majd próbáld megállni, hogy ne mosolyogj boldogan és elégedetten, amikor tükörbe nézel.

A krémességének köszönhetően még az élénk és drámaibb színeket is természetesen tudod viselni. 

Solone Flight of Fancy kétvégű göndörítő 

szempillaspirál 

A szemeid nagyobbnak tűnnek, a pilláid súlytalannak, és akire csak ránézel... az elolvad. Most, hogy lefegyverezted őket, gyorsan kérj tőlük valamit!

Két különleges formula is gondoskodik arról, hogy a szempilláid lenyűgözőek legyenek.